Σελίδες

Wednesday, July 18, 2012

Έπιασε με τα χέρια 7χρονη που έπεσε από τον τρίτο!



Ενας περαστικός που περπατούσε μπροστά σε ένα συγκρότημα κατοικιών αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» για μία πιτσιρίκα που είχε ανέβει πάνω στην μονάδα του κλιματιστικού του σπιτιού της.

Έπιασε με τα χέρια 7χρονη που έπεσε από τον τρίτο!
Γείτονας που κατέγραφε το περιστατικό, με το κορίτσι να έχει «παγιδευτεί» έξω από το παράθυρο, ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με τη στιγμή που το κορίτσι γλιστράει και πέφτει στο κενό.

Ο κύριος που βρισκόταν ακριβώς από κάτω χωρίς να διστάσει άπλωσε τα χέρια και έπιασε την 7χρονη.

Η επιτάχυνση της βαρύτητας ήταν ήδη πολύ μεγάλη και πέσαν και οι δύο στο έδαφος, αλλά χωρίς τίποτε παραπάνω από μερικές γρατζουνιές και μελανιές για τη μικρή, καθώς και έναν ελαφρά εξαρθρωμένο ώμο για τον σωτήρα της.

Οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο Στίβεν Μπέρτραντ που έσωσε το κορίτσι είναι ένας
οδηγός λεωφορείου που μόλις επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Δευτέρας. «Βασικά έκανε σαν να χόρευε, ευχόμουν να φτάσω από κάτω και αν πέσει να την πιάσω», είπε αργότερα.

Από την άλλη, το κορίτσι, η Κέιλα Μακρί, είχε πρόβλημα
αυτισμού, το οποίο ίσως ευθύνεται για το ότι την προσέλκυσε ο επαναλαμβανόμενος ήχος της μονάδας κλιματισμού, που είχε μόλις εγκατασταθεί στο σπίτι.

Η μητέρα της Σαλίμα ότι είχε βάλει τη μικρή για ύπνο και θεωρούσε ότι κοιμόταν την ώρα του συμβάντος, ενώ η ίδια ασχολείτο με τον γιο της εκείνη την ώρα. «Ακουσα κάποιον να χτυπάει την πόρτα μας και να φωνάζει ότι η κόρη μας είναι επάνω στο κλιματιστικό, δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε», παραδέχθηκε.

πηγή: ethnos.gr

No comments:

Who's among us