Σελίδες

Sunday, July 22, 2012

Ακόμα και ο Πίου υπήρξε πλουσιότερος απο μένα

Ακόμα και ο Πίου υπήρξε πλουσιότερος απο μέναΓια άγνωστες πτυχές από τη ζωή του μίλησε στο Πρώτο Θέμα ο ηθοποιός που ενσαρκώνει το δημοφιλή πρόεδρο-"αγαπούλα", καυτηριάζοντας χιουμοριστικά τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάνοντας όλη την Ελλάδα να φωνάζει "Πίου Πίου Πίου".
Ο Τάκης Σπυριδάκης, είναι διαμετρικά αντίθετος με τον χαρακτήρα του "αγαπούλα".
Ασχολείται με τα
υδραυλικά, με τον κήπο του, με το ψάρεμα, ενώ ποτέ δεν είχε μεγάλες φιλοδοξίες για πλούτη και απάτες.
Όσο για το ποδόσφαιρο, αν και υποστηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό, δηλώνει φανερά δυσαρεστημένος με τις "παράγκες" και την εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου, την οποία σατιρίζει η γνωστή διαφήμιση.
Ο ίδιος πιστεύει οτι το πρότυπο του "λαμόγιου" κυριαρχεί στην Ελλάδα και αυτό ακριβώς είναι που έκανε τον πρόεδρο της διαφήμισης τόσο αγαπητό στο κοινό.
Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο "αγαπούλας" προβάλει το δικό του άχρηστο πρότυπο και ο κόσμος απο κάτω χειροκροτά αποχαυνωμένος.
Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν και την επι ματαίω αναζήτηση για δουλειά μετά την συμμετοχή του στη πολυβραβευμένη ταινία
"Γλυκειά Συμμορία" λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπήρξε μία περίοδος στη ζωή του που ήταν "φτωχότερος κι απο τον Πίου" ενω δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για όλους τους ηθοποιούς που ενώ έχουν κάνει σημαντικές δουλειές, περιμένουν τη συμμετοχή τους σε μία διαφήμιση για να γίνουν γνωστοί.

http://www.radar.gr/news/takis-spiridakis-akoma-kai-o-piou-ipirkse-plousioteros-apo-mena-7857.html

No comments:

Who's among us