Σελίδες

Sunday, July 29, 2012

Δεν πτοούνται Αρβανίτη και Τσιαρτσάνη


Οι Ελληνίδες ηττήθηκαν με 21-13 και 21-19 στον πρώτο τους αγώνα, που έγινε στις εγκαταστάσεις του αθλήματος στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, και πλέον χρειάζονται μόνο νίκη στον επόμενο αγώνα τους για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.
Μετά τον αγώνα οι δύο αθλήτριες δήλωσαν:
Τσιαρτσάνη: «Ήταν ένα παιχνίδι βατό στο οποίο προσδοκούσαμε τη νίκη. ΟΙ διαιτητές δυστυχώς επηρέασαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας, ειδικά σε κρίσιμες φάσεις στο τέλος του αγώνα όταν έδωσαν ανάποδα τους πόντους. Από εδώ και πέρα η νίκη είναι μονόδρομος στο παιχνίδι της Δευτέρας τις Ρωσίδες. Το αποτέλεσμα της νίκης είναι εφικτό, αφού κάνουμε έναν καλό αγώνα».
Αρβανίτη: «Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι χάσαμε από μια κατώτερη ομάδα και δυστυχώς παρά το γεγονός ότι το κοινό Ελληνες και Βρετανοί ήταν με το μέρος μας και μας εμψύχωναν. Κάποια
λάθη των διαιτητών σε βάρος μας άλλαξαν το αποτέλεσμα του2ου σετ με φυσικά συνέπεια να στερηθούμε τη δυνατότητα της ισοφάρισης και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα τρίτο σετ. Τώρα ξέρουμε ότι δεν έχουμε άλλο περιθώριο ήττα στον αμέσως επόμενο αγώνα και γι΄ αυτό θα κοιτάξουμε να συγκεντρωθούμε, να αποφύγουμε κατά το δυνατό τα λάθη και να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Στο δικό μας γκρουπ είναι ανοικτά όλα τα αποτελέσματα και μπορούν να γίνουν τα πάντα».

No comments:

Who's among us