Σελίδες

Friday, July 20, 2012

Πιες λουίζα και αποχαιρέτα την κυτταρίτιδα!


Έχεις στα χέρια σου το password κατά της κυτταρίτιδας και του αδυνατίσματος. Η λουίζα, ένα βότανο εύγεστο, με ελαφρώς λεμονάτο άρωμα, είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου στην απώλεια κιλών. 

Από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα βότανα στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, η λουίζα βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού, τη ρύθμιση της όρεξης και τη διούρηση, γι’ αυτό και είναι μια καλή επιλογή αν ταλαιπωρείσαι από κατακράτηση υγρών.

Eπιπλέον, το βότανο αυτό έχει ήπια κατευναστική δράση. Έχε υπόψη σου ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο στη «μάχη» ενάντια στην κυτταρίτιδα, αλλά από μόνη της δεν κάνει θαύματα. Θα πρέπει να είναι μέρος μιας συστηματικής ολικής αντιμετώπισης και συνοδεύεται με υγιεινή διατροφή, άσκηση και τοπική φροντίδα.
Στην Κουζίνα Ολοταχώς

* Βράσε μία
χούφτα λουΐζα σε 3 ποτήρια νερό. Πίνε από ένα ποτήρι πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Πίνεται ευχάριστα, χωρίς ζάχαρη και με παγάκια.

* Βράσε τα φύλλα για να φτιάξεις κρύα ροφήματα με γεύση εσπεριδοειδών, χρησιμοποίησέ τα για να προσθέσεις γεύση λεμονιού σε ξίδια και λάδια ή ψιλόκοψέ τα και πρόσθεσέ τα σε σαλάτες και γλυκά με φρούτα.

 ΠΗΓΗ: shape.gr

No comments:

Who's among us