Σελίδες

Saturday, July 28, 2012

Θα είχα πάει για ύπνο...


Finale Opening Ceremony London 2012 από contratv

Οι Βρετανοί τα πήγαν, κατά την ταπεινή μου άποψη, αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της Τελετής αλλά τα χάλασαν στο τέλος. Δεν είναι μόνο ότι αυτό το μυστήριο του τελευταίου λαμπαδηδρόμου χάθηκε απο το πουθενά. Είναι κι ότι αυτό το φλεγόμενο δέντρο που ονομάστηκε βωμός δεν έλεγε τίποτα σαν θέαμα .Ευτυχώς  δηλαδή που ήταν και τα βεγγαλικά και κατάφεραν να καλύψουν την κοιλιά που παρουσιάστηκε αλλά και την απογοήτευση που δοκίμασαν όλοι όσοι περίμεναν την μεγάλη έκπληξη.
Θα μπορούσε κάλιστα να ισχυριστεί κανείς ότι οι Βρετανοί δεν ήθελαν να σπάσουν αυγά , προσπάθησαν να μην χαλάσουν καρδιές και το κατάφεραν βγάζοντας μπροστά επτά νέους και φερέλπιδες αθλητές που εκπροσωπούσαν το μέλλον της πατρίδας τους.
Μ αυτά και μ αυτα το φως της πρώτης ουσιαστικά αγωνιστικής μέρας των 30ων Ολυμπιακών αγωνων έχει βγει για τα καλά κι εδώ στο κατά δύο ώρες αργοπορημένο Λονδίνο με τους Έλληνες αθλητές να κάνουν απο νωρίς αισθητή την παρουσία τους στα διάφορα στάδια.
Είναι θα
έλεγα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τελειώσουμε τις συζητήσεις για τον Χονδροκούκη και την Παπαχρήστου και να περάσουμε σε πιο ουσιώδη πράγματα.  Δεκαπέντε λόγους έχουμε για να γυρίσουμε το νόμισμα απο την αθλητική του πλευρά. Τόσοι είναι οι αθλητές μας που αγωνίζονται και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσδοκούν να μην τελειώσουν νωρίς νωρίς το ταξίδι τους στο Λονδίνο.
ΥΓ Τι εννοούσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρόγκ όταν στο λόγιο του έλεγε ότι "οι Αγώνες επέστρεψαν σπίτι τους";

http://news247.gr/eidiseis/athlitika/Sports/World/OlympicGames/calendar-olympics/tha_eixa_paei_gia_upno.1721292.html?memoArticleId=1871683

No comments:

Who's among us