Σελίδες

Saturday, June 30, 2012

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών
Πέθανε το Σάββατο, 30 Ιουνίου, ο Θύμιος Καρακατσάνης.
Ο 72χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρο απο το σάκχαρο.
Η κηδεία του θα γίνει τη

Το λεπτό των 61 δευτερολέπτων


Στο τέλος του μήνα, το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου, ο χρόνος θα κάνει ένα άλμα και το τελευταίο λεπτό του δεν θα διαρκέσει 60, αλλά 61 δευτερόλεπτα.
Αυτό το "έξτρα"

Πέντε πανεπιστήμια της Ελλάδας ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου


Μέσα στα 200 κορυφαία ιδρύματα του κόσμου φιγουράρουν και πέντε ελληνικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με τους Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων της QS κατά ειδικότητα για το 2012.
Πρόκειται για παγκόσμια έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα, η οποία συγκρίνει 600 πανεπιστήμια από 27 χώρες στον κόσμο σε 29 κλάδους ανά ειδικότητα.
Το

ΠΕΤΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ


Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός είναι εφοπλιστής και αναλαμβάνει, όπως λέει, πρωτοβουλία για την διάσωση της Ελλάδας.
Ο ίδιος καλεί τ

Friday, June 29, 2012

«ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ» περιοδεια





«ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ»

των Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη


Η ιστορία της παράστασης,  που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση  του παιδιού του  Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη- Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού).  Το ζευγάρι  μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα,(Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα( Αθηνά Οικονομάκου).  Με αφορμή τα βαφτίσια , δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς) , τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά  και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).
Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια  με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και  κωμικά ξεκατινιάσματα.;   Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;
Και τελικά το μεγάλο ερώτημα « Θα γίνουν τα βαφτίσια; 
ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 15 ΕΥΡΩ
Διοργάνωση: Live2
Προπώληση: www.livetickets.gr 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Ξεχάστε τον Λευκό Πύργο, έρχεται η...γοργόνα


Ο Λευκός Πύργος μπορεί στο μυαλό των περισσότερων να είναι το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι έχει αντίθετη άποψη, καθώς προάγει την...γοργόνα, την αδερφή του Μ. Αλεξάνδρου.
Η Ομοσπονδία, λοιπόν, θεωρεί ότι η

Αλλάζει πρόσωπο η Ομόνοια με τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες


Τραπεζοκαθίσματα θα τοποθετηθούν στα πεζοδρόμια και στην "καρδιά" της πλατείας Ομονοίας, μετά από σχετική απόφαση του Δήμου Αθηναίων και των επιχειρήσεων της περιοχής.
Κατά

Πρόεδρος της Βουλής ο Β. Μεϊμαράκης με ρεκόρ ψήφων


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Βουλής, μετά από μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.
Συνολικά ψήφισαν 290 βουλευτές. Ο κ. Μεϊμαράκης έλαβε

Thursday, June 28, 2012

τι γίνεται αν ανακατέψουμε χλωριούχο κάλιο και ένα ζελεδάκι ?

ΤΙ ΤΡΩΜΕ;


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ. Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;



Ορκίστηκε η νέα Βουλή χωρίς τον πρωθυπουργό


Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η ορκωμοσία των 300 βουλευτών που εξελέγησαν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Συνοδευόμενοι από φίλους και συγγενείς κατέφτασαν στη Βουλή, αρκετοί βουλευτές.
Αύριο, Παρασκευή, θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Βουλής.
Ο προτεινόμενος από τη ΝΔ πρόεδρος είναι ο

Πανελλαδικές: Μπαίνουν και οι αριστούχοι και οι… «κάτω από τη βάση»


Το βατερλώ σε Φυσική και Μαθηματικά είναι ένας παράγοντας που θα καθορίσει τις βάσεις των πανελλαδικών. Ο άλλος είναι τα μηχανογραφικά. Τι έδειξαν τα αποτελέσματα... 

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την κίνηση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ δείχνουν... άνοδο. Όχι σε όλες τις σχολές όμως. Σε ορισμένες σχολές, όμως, αναμένεται ακόμη και πτώση των βάσεων.

Οι αριστούχοι, εκείνοι που έγραψαν 18-20 αυξήθηκαν, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μπορεί να περάσει ακόμη και μαθητής που έχει γράψει...

Wednesday, June 27, 2012

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011 ΚΑΙ 2012 ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2012

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ 2009 2010 2011 ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΤA ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: Μ.Ο. ΒΑΘΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2011-2012 ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ 2012 ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ 2007 2008 2009 2010 2011 ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 10

Πυρετός προετοιμασίας της Αθήνας για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας συνεχίζει τις συσκέψεις εν όψει της αναχώρησή του για τις Βρυξέλλες το απόγευμαΑθήνα
Ένα 24ωρο πριν από τη διεξαγωγή της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στην Αθήνα επικρατεί αναβρασμός για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ελληνικής αντιπροσωπείας που θα μεταβεί στις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συντάσσει επιστολή προς τους ηγέτες της ΕΕ, την οποία θα κομίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας έχει

Tuesday, June 26, 2012

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΘΕΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ "ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012"

Βασίλης Παπακωνταντίνου Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012


Βασίλης Παπακωνταντίνου
Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012



Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι εδώ για να ζωντανέψει την βραδιά μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Καλοκαίρι 2012

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Καλοκαίρι 2012

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει τις μουσικές του, όπως μόνο εκείνος ξέρει σε όλη την Ελλάδα και συνοδεύει  την καλοκαιρινή του περιοδεία με τους παρακάτω στίχους «Τραγουδώ τους πεσμένους  προπάτορες είμαι των άστρων ο σκύλος με τα μάτια κοιτάζω ψηλά με τα χέρια γιορτάζω τη λάσπη» (Νίκος  Καρούζος) 
«Τραγουδώ τους πεσμένους προπάτορες
είμαι των άστρων ο σκύλος
με τα μάτια κοιτάζω ψηλά
με τα χέρια γιορτάζω τη λάσπη»
(Νίκος Καρούζος)13/7 Πλατύκαμπος, Λάρισα
18/7 Βεάκειο, Πειραιάς

Γιάννης Χαρούλης Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012


Γιάννης Χαρούλης
Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012


Ο Γιάννης Χαρούλης ανοίγει  τις καλοκαιρινές του συναυλίες και ξεκινά τα ταξίδια παρέα με τους μουσικούς του συνοδοιπόρους και τις «Μαγγανείες».

Ο Γιάννης Χαρούλης αναζητά  τα χρώματα της «Πρώτης Άνοιξης», ψάχνει «Αγίους» με «Οδοιπόρους» σκαρφαλωμένους σε «Ανεμόσκαλα» και περιμένει την βροχή που υπόσχεται η «Πλύστρα» του ουρανού. Αφήνει τους ήχους του καλοκαιριού να μπουν στα τραγούδια, να φωτίσουν τα βράδια των γιορτινών συναντήσεων .
Να μιλήσουν οι ιστορίες  των κομματιών του που αφηγούνται την χαρά, το μυστήριο της ζωής και της αλήθειας.  Αυτής που δεν υπάρχει μόνο στα τραγούδια αλλά και γύρω μας …Πρόγραμμα συναυλιών

Γιάννης Κότσιρας «On the road» Καλοκαίρι 2012



Γιάννης Κότσιρας
«On the road»

Συναυλίες 2012    

Πρόγραμμα εμφανίσεων

Μιχάλης Χατζηγιάννης Καλοκαίρι 2012!


«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοιραστεί με τους αγαπημένους φίλους του σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά δεν μπορούν να λείψουν από το πρόγραμμα του καλλιτέχνη παλαιότερες επιτυχίες όπως «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα.
Συνεχίζοντας με συνέπεια μία επιτυχημένη πορεία περισσότερων από δέκα χρόνων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει να ξαναζήσουμε στο ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του, να γνωρίσουμε τα καινούργια τραγούδια του μα πάνω απ’ όλα να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά.
Πρόγραμμα συναυλιών 2012

Νατάσσα Μποφίλιου «Οι μέρες του φωτός» Περιοδεία 2012!


Η Νατάσσα Μποφίλιου«Οι μέρες του φωτός»
Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, δύο χρόνια μετά τα “Εισιτήρια Διπλά” επιστρέφουν με τις “Μέρες του Φωτός”: ένα νέο, διπλό κύκλο τραγουδιών για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.
Οι «Οι μέρες του φωτός» είναι τα δύο πρόσωπα μιας γενιάς που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι.
Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον: 
Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο.

Μία παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται...

Δημήτρης Μπάσης & Μελίνα Ασλανίδου Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012!


Δημήτρης Μπάσης & Μελίνα Ασλανίδου
Καλοκαίρι 2012


Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου συναντιόνται για να ταξιδέψουν σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας και να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στην μουσική, που θα αποτελέσει την καλύτερη μουσική πρόταση του φετινού καλοκαιριού! Στόχος τους τίποτε άλλο παρά η δημιουργία μιας μεγάλης παρέας, όπου κοινό και καλλιτέχνες τραγουδούν μαζί!
Πρόγραμμα συναυλιών

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Μίλτος Πασχαλίδης - Δημήτρης Σταρόβας - Σάκης Μπουλάς συναυλίες καλοκαιριού 2012!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας -  Μίλτος Πασχαλίδης
Δημήτρης Σταρόβας - Σάκης Μπουλάς
Καλοκαιρινή Περιοδεία 2012


Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, πραγματοποιεί και φέτος το 2012 την καλοκαιρινή του περιοδεία και θα βρεθεί επί σκηνής σε κάποιες επαρχιακές πόλεις με τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Δημήτρη Σταρόβα & τον Σάκη Μπουλά και σε κάποιες άλλες θα συμπράξει και με τον Βάσκο καλλιτέχνη Tonino Carotone.
Σε πολλές από αυτές τις πόλεις θα συμμετέχουν επίσης η Ζηνοβία Αρβανιτίδη & ο George Wastor.
O Λαυρέντης πραγματοποιεί και στην φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία μία δυνατή συνεργασία με καταξιωμένους Ελλήνες & ξένους καλλιτέχνες προσφέροντας εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία σε μια παράσταση που τα έχει όλα…!
Αποτέλεσμα? Το αμέτρητο κέφι στο κοινό…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ 2012 Λ.ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ

Χάρις Αλεξίου & Δήμητρα Γαλάνη - Η Συνάντηση της Χρονιάς Καλοκαίρι 2012!



Χάρις Αλεξίου-Δήμητρα Γαλάνη
Η Συνάντηση της Χρονιάς

Καλοκαίρι 2012


Φίλιππος Πλιάτσικας και Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Συναυλίες Καλοκαίρι 2012!




Φίλιππος Πλιάτσικας και Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Συναυλίες Καλοκαίρι 2012
Η συνάντηση του καλοκαιριού 



Πρόγραμμα εμφανίσεων 

Το πρόγραμμα συναυλιών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μπάμπη Στόκα


Το πρόγραμμα συναυλιών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μπάμπη Στόκα
"Αυτές τις εικόνες που κουβαλάμε στο μυαλό μας, ο καθένας ξεχωριστά, αυτό το καλοκαίρι θα τις ταιριάξουμε, θα τις ξεδιπλώσουμε παρέα και θα φτιάξουμε μια μουσική ιστορία, πάντα πιστοί στη μεγάλη μας αγάπη: τη μουσική και το τραγούδι.

Παραμένοντας εραστές των απροσδόκητων συναντήσεων και της επόμενης έκπληξης,
Καλό καλοκαίρι... "
Με αυτά το λόγια μας προσκαλούν στις φετινές τους συναυλίες η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας.


Τρίτη, 3 Ιουλίου:

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γ. Βερνίκος


Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος, καθώς έχει μετοχές σε υπεράκτια εταιρεία.
Ο κ. Βερνίκος δήλωσε ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει κώλυμα δεν θα είχε δεχθεί τη θέση.
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση του, επιτέθηκε κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας διευκρινίζοντας πως η ιδιότητα του μετόχου υπεράκτιας εταιρείας συνιστά ασυμβίβαστο με την υπουργική θέση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ:
"Υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά μέτοχοι offshore εταιριών;"
Δεν έχουμε τίποτα προσωπικά εναντίον του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Γ. Βερνίκου. Αντίθετα τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση για την αγωνιστική του στάση ενάντια στη χούντα

Νέος υπουργός Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας


Ο καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας, θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης.
"Με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά ,υπουργός Οικονομικών ορίζεται ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, κ. Ιωάννης Στουρνάρας", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Στουρνάρας εκλήθη στη συνάντηση που θα έχουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 το απόγευμα στην Κηφισιά.
Ο κ. Στουρνάρας, θα πάρει τη θέση του προοριζόμενου υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου, ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας έστειλε την Πέμπτη. επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό.
Γ. Στουρνάρας:

ΟΡΝΙΘΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ


Μια από τις ωραιότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη θα παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι το ΔΗΠΕΘΕ ΚΡΗΤΗΣ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, μουσική Μάνου Χατζιδάκι, σκηνικά Μανόλη…

Παντελιδάκη και κοστούμια Βάλιας Μαργαρίτη και Μανόλη Παντελιδάκη.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλοςκαι μαζί του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.




ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 'Η ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ; ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μετά τη μεγάλη επιτυχία φέτος τον χειμώνα στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», η απολαυστική παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» που τόσο δεξιοτεχνικά διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που γνωρίσαμε στον κινηματογράφο από τον Μελ Μπρουκς και παρουσιάζεται από ένα θίασο λαμπερών κωμικών ηθοποιών: 

Κάτια Δανδουλάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής, Σοφία Μουτίδου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Μεριανός, Πρόδρομος Τουσουνίδης.

Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή; Πρόγραμμα περιοδείας


"Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;" σε περιοδεία!
Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!!!
Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη. Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές. Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη που θα πληρώσουν τη νύφη. Καλούμε λοιπόν όλους τους έλληνες σε όλη την Ελλάδα να ανακράξουν μαζί μας " Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή ; " που είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας.
Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο θέατρο Παπάγου στην Αθήνα και ...ο Θεός βοηθός.
Η παράσταση θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικό Πρόγραμμα:

Monday, June 25, 2012

Ακόμα δεν μπήκε, βγήκε ο Ράπανος


Ο προοριζόμενος για υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος, δεν θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών.
Το απόγευμα της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επικαλούμενος λόγους υγείας.
Ο Βασίλης Ράπανος, δεν είχε προλάβει να ορκιστεί, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες

Κρανιδιώτης για Μητσοτάκη: ''Ο υπερήλιξ να σταματήσει να τρυπάει κουκλάκια''


Mε σαρκαστικό τρόπο σχολίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον υπουργό Οικονομικών Βασίλη Ράπανο, φωτογραφίζοντας... τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Με ανάρτησή του στο facebook, o κ. Κρανιδιώτης έγραψε τα εξής: ''Παρακαλείται θερμώς, δια λόγους εθνικού συμφέροντος, ο υπερήλιξ κύριος με το τικ στον ώμο, να σταματήσει να τρυπάει κουκλάκια και να

ΑΓΧΟΣ ΤΕΛΟΣ

minedu ή σχολεια για τα αποτελέσματα

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

 Ή ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ( http://www.minedu.gov.gr/)
'Η ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ....

Sunday, June 24, 2012

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ


Οι υποψήφιοι βρίσκονται τώρα στη διαδικασία κατάρτισης του μηχανογραφικούΑθήνα
Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμοί των Γενικών (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα μετά τις 13:00.

Επίσης οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β’ θα μπορούν, μετά τις 13:00 της Δευτέρας, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα

Μια παραλία στην κορυφή ενός… γκαράζ!


Τι κι αν οι καταγάλανες αμμουδιές, οι φοίνικες και οι ξαπλώστρες αποτελούν ένα μακρινό όνειρο για τους Ελβετούς; Αυτό, όπως φαίνεται, δεν τους επηρεάζει καθόλου, αφού τώρα έχουν τη δική τους παραλία, και μάλιστα στην κορυφή ενός γκαράζ στο κέντρο της πόλης. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τρικ ή photoshop! Μια ολόκληρη παραλία, με άμμο, αιώρες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, γήπεδο beach volley, πισίνες, μπαρ και εστιατόρια αναπτύχθηκε στην ταράτσα ενός τεράστιου γκαράζ στην πόλη Basel της Ελβετίας, χαρίζοντας στους επισκέπτες μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

Διακόσμησε ολόκληρο το σπίτι του με… 10 δολάρια!


Ο 53χρονος σήμερα δικηγόρος Says Kratzer, κατάφερε να μετατρέψει ολόκληρο το σπίτι του σε ένα μεγάλο έργο τέχνης.
Όπως δηλώνει ο ίδιος «πάντα θαύμαζα την τέχνη του Ιμπρεσιονισμού. Σε ηλικία 30 ετών ήθελα να διακοσμήσω αναλόγως το σπίτι μου, αλλά δεν είχα τα χρήματα για να αποκτήσω τόσα έργα».

Ξεχάστε την παιδική χαρά! Το σπίτι… τσουλήθρα είναι εδώ!


Το ιαπωνικό Studio LEVEL Architects μάς κάνει όλους να αισθανόμαστε σαν μικρά παιδιά, παρουσιάζοντας το πρώτο σπίτι… τσουλήθρα στον κόσμο! Μια ασυνήθιστη κατοικία στην Ιαπωνία «υπόσχεται» ατελείωτες στιγμές χαράς και παιχνιδιού όχι στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή σε κάποια παιδική χαρά αλλά μέσα… στους τέσσερις τοίχους!

10 φυλακές που ξεπερνούν τη… φαντασία!


Οι φυλακές έχουν δημιουργηθεί για να κρατάνε σε ασφάλεια τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς του πλανήτη και οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε πάνω κάτω πώς είναι στο εσωτερικό τους. Κάποιες είναι μικρές, άλλες λίγο μεγαλύτερες, ορισμένες είναι πιο ασφαλείς από κάποιες άλλες, ενώ σε μερικές περιπτώσεις η πολυτέλεια και η χλιδή τις χαρακτηρίζουν και με το παραπάνω. Στο πλαίσιο αυτό, θα δούμε στη συνέχεια 10 από τις πιο παράδοξες φυλακές του κόσμου που ξεπερνούν κάθε φαντασία -πολλές φορές ακόμη και τις προσδοκίες μας- τόσο στην… εμφάνιση όσο και στα βασικά χαρακτηριστικά τους!

Μια βιβλιοθήκη μέσα σε έναν… αμπελώνα!


Εδώ ταιριάζει απόλυτα η φράση «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»! Γιατί για τους λάτρεις ενός καλού βιβλίου αλλά και ενός εξίσου καλού κρασιού, η υπαίθρια βιβλιοθήκη που στήθηκε στο εσωτερικό ενός μεγάλου αμπελώνα στο Βέλγιο προσφέρει και τις δύο δυνατότητες!

Δίνοντας ζωή στα… ερείπια!


Ο Αυστραλός καλλιτέχνης και πολιτικός μηχανικός Mike Hewson, που ζει και εργάζεται στο Port Hedland της δυτικής Αυστραλίας, θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής σε ένα από τα παλιότερα κτίρια της Νέας Ζηλανδιας, το οποίο καταστράφηκε άσχημα από τους σεισμούς του Φεβρουαρίου 2012.

Thursday, June 21, 2012

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ



Πρόεδρος της Βουλής: Βαγγέλης Μεϊμαράκης


Υπουργός Οικονομικών: Βασίλης Ράπανος
Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: Χρήστος Σταικούρας
Υφυπουργός με αρμοδιότητα τις δαπάνες: Γιώργος Μαυραγάνης


Υπουργός Εξωτερικών: 

ΑΥΤΟΙ είναι οι νικητές των βραβείων Mad Video Music Awards 2012!


Όλα τα βραβεία σάρωσαν Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα και Demy στην 9η απονομή των Mad Music Video Awards!
Αναλυτικά, οι νικητές της μουσικής βραδιάς έχουν ως εξής:

Ο CHUCK NORRIS ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο CUCK NORRIS! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ #4


νεα κατηγορια: ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ..
'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ...
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ. (ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ)

ΑΛΗΘΕΙΑ #3


Πανελλήνιες: Δευτέρα ή Τρίτη θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες


Αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων, δίνοντας τέλος στη αγωνία 110.000 υποψηφίων.
Οι 110.000 υποψήφιοι, θα διεκδικήσουν 76.094 θέσεις στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, με το ποσοστό επιτυχίας να προσεγγίζει το

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Η εφορία κυνηγά τον Νικόλα Άσιμο


Μέχρι τον διάσημο αυτόχειρα καλλιτέχνη Νικόλα Άσιμο έφτασε η εφορία προκειμένου να εισπράξει οφειλές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ποντίκι" το υπουργείο Οικονομικών έστειλε ειδοποιητήριο στο δημιουργό, προκειμένου να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του.
Σύμφωνα με το προειδοποιητικό ραβασάκι, "αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί ότι άσκησε τη δραστηριότητά του και το 2011 και έτσι θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος".
Ο διάσημος στιχουργός, συνθέτης, συγγραφέας και τραγουδιστής του ελληνικού ροκ , εμβληματική φιγούρα της περιθωριακής διανόησης των δεκαετιών του '70 και του '80 και σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς των Εξαρχείων, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το 1988

Wednesday, June 20, 2012

Η πιο φανατική θαυμάστρια του Μίκυ Μάους


Η Janet Esteves, συνταξιούχος δασκάλα, 53 ετών, συλλέγει αντικείμενα σχετικά με το Μίκυ Μάους για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει στην κατοχή της 2760 σχετικά αντικείμενα που χαρίζουν στη συλλογή της το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης συλλογής αντικειμένων σχετικών με το Μίκυ Μάους.

Όταν η ζωγραφική συναντά τα κινούμενα σχέδια


Η Σταχτοπούτα στην αγκαλιά του Έρωτα, ο γάτος Σιλβέστρος παρόντας στην διάσημη αυτοψία του Ρέμπραντ, ενώ η Ιουλιέτα αγκαλιάζει, αντί για τον Ρομέο, τον Πεπέ Λε Πιου… Η δημιουργικότητα ενώνει δυο τέχνες με τρόπο ευφυή.

Πώς θα είναι το Ντουμπάι εάν… εγκαταλειφθεί;


Όλο και περισσότεροι ουρανοξύστες, χλιδάτα ξενοδοχεία και εντυπωσιακοί κήποι, μοναδικά κτίρια στον κόσμο και μεγάλα εμπορικά κέντρα αποδεικνύουν πως το Ντουμπάι έχει κερδίσει μέχρι στιγμής το στοίχημα της ανάπτυξης.

8+1 απίστευτα έθιμα γύρω από το σεξ!


perierga.gr - 8+1 απίστευτα έθιμα γύρω από το σεξ!Τα έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ σε διάφορες χώρες αλλά και ο τρόπος έκφρασης της σεξουαλικότητας των ανθρώπων ανά τον κόσμο προκαλούν πολλές φορές έκπληξη… Δείτε, λοιπόν, τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες, αφού τα 9 έθιμα της ακόλουθης λίστας είναι το λιγότερο… αξιοπερίεργα:

Έρχονται τα …οικολογικά τζιν


Μια νέα μέθοδος παραγωγής παντελονιών τζιν που παρουσιάστηκε σήμερα στις ΗΠΑ από έναν Ελβετό μηχανικό θα επιτρέπει τη χρήση έως και 92% λιγότερου νερού και 30% λιγότερης ενέργειας, και θα μπορούσε να έχει θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, εάν γενικευτεί.
Perierga.gr - Έρχονται τα ...οικολογικά τζινΣύμφωνα με τη διαδικασία που ισχύει, χρειάζονται πάνω από 9.450 λίτρα νερό, μισό κιλό χημικά προϊόντα και πολλή ενέργεια για να παραχθεί ένα μόνο τζιν, εξήγησε ο Μιγκέλ Σάντσες, ένας μηχανικός από την εταιρεία χημικών Clariant, που εδρεύει κοντά στη Βασιλεία, σε μια παρουσίαση σε συνέδριο του Ινστιτούτου πράσινης χημείας το οποίο εξαρτάται από την American Chemical Society.

Προς νέα παράταση για την τακτοποίηση αυθαιρέτων Πιθανώς έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Τη δυνατότητα να δοθεί νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων (ν. 4014/2011) επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος. Η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου και η υπηρεσιακή ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να δώσει και άλλο χρόνο στους ιδιοκτήτες αυθαίρετων κτισμάτων, πιθανώς έως τις 30 Σεπτεμβρίου, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών και μελετών της Β' Φάσης. Η απόφαση αναμένεται να υπογραφεί μέσα στις επόμενες ημέρες. 

«Στεγνό μπάνιο» χωρίς νερό και σαπούνι!


Perierga.gr - «Στεγνό μπάνιο» χωρίς νερό και σαπούνι!Ενας φοιτητής από τη Νότιο Αφρική δημιούργησε ένα προϊόν το οποίο όπως υποστηρίζει μπορεί να αντικαταστήσει το ντους. Το DryBath είναι ένα τζελ που καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα και μπορεί να βοηθήσει στην υγιεινή όσων βρίσκονται σε περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη νερού ή όσων απλά…βαριούνται να κάνουν ντους.

Μαγικό κουτί, χωράει ολόκληρο δωμάτιο!


Φαίνεται απίστευτο, αλλά αυτό το… μαγικό κουτί μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα έπιπλα ενός δωματίου.

Tuesday, June 19, 2012

EUROVISION 2012: Οι ψήφοι κοινού και επιτροπών!


Εχθές το απόγευμα δόθηκαν τελικά στη δημοσιότητα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) τα αναλυτικά ξεχωριστά αποτελέσματα της βαθμολογίας κοινού και επιτροπών, του 57ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Τηλεθεατές και επιτροπές συμφώνησαν πως το καλύτερο τραγούδι ήταν το ‘Euphoria’ και η νίκη ανήκε στη Loreen και την Σουηδία, ωστόσο κοινό και επιτροπές διαφώνησαν αρκετά σε ότι αφορά σε κάποιες από τις επόμενες θέσεις.Η Ελλάδα  θα ήταν για μια ακόμη φορά στην πρώτη 10άδα, και μάλιστα στην 9η θέση, αν το αποτέλεσμα κρινόταν μόνο από τους τηλεθεατές, ενώ στην ακριβώς αντίθετη περίπτωση θα ήταν 18η. 

Δείτε αναλυτικά τα εποτελέσματα:

"Χαμηλώστε τη φωνή να μην ακουστούν οι αποδοκιμασίες!"


Εντονη κινητοποίηση στα ελληνικά αθλητικά και πολιτικά γραφεία ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γερμανία την προσεχή Παρασκευή. Συγκεκριμένα, άπαντες θέλουν να... προλάβουν το κακό την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Γερμανίας.
Τι σημαίνει αυτό;

Μέρκελ: Δεν θα χαλαρώσουν τα μέτρα


Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει αυστηρά και κατά γράμμα τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους εταίρους της και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συζητηθεί ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας, υπογράμμισε από το Λος Κάμπος του Μεξικού η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.
Οι δηλώσεις Μέρκελ

TOP 75 CHART ΑΠΟ ΤΟ IFPI

Περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ο Φ.Κουβέλης


O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης ΚουβέληςΑθήνα
Μήνυμα ότι η ΔΗΜΑΡ προτάσσει τα σημεία προγραμματικής σύγκλισης, καθώς και το ζήτημα της φερεγγυότητας των προσώπων που θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση έστειλε ο Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πλαίσιο των διεργασιών για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ότι αναμένει συγκεκριμένες απαντήσεις επ' αυτών από τον πρόεδρο της ΝΔ. Ο Φώτης Κουβέλης πρόκειται να συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Αντώνη Σαμαρά.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν,

Monday, June 18, 2012

Όλη η Ελλάδα είναι ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ


Ναι ρε, είμαστε Ελληνάρες. Γουστάρουμε Βατοπέδια, γουστάρουμε Χρηματιστήρια, γουστάρουμε Siemens, υποβρύχια που γέρνουν. Γουστάρουμε δυνατές Τράπεζες και τραπεζίτες. Γουστάρουμε χαράτσια και μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις μας. Αγαπάμε αυτούς που ενώ μας πήγαν τους μισθούς στα 400

Νέα διεθνής διάκριση για τον Έλληνα σκηνοθέτη

Νέα διεθνής διάκριση για τον Έλληνα σκηνοθέτη
O Γιώργος Λάνθιμος έγινε γνωστός στους σινεφίλ παγκοσμίως το 2009, όταν διακρίθηκε στις Κάννες με την ανατρεπτική ταινία του “Κυνόδοντας”.
Το 2012 επέστρεψε στα κινηματογραφικά δρώμενα με τη νέα του δουλειά “Άλπεις”. Η ταινία απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ του Σίδνεϊ, αποδεικνύοντας ότι η περίπτωση Λάνθιμου δεν είναι άλλη μία κινηματογραφική φούσκα.  
Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, Ρέιτσελ Γουορντ (Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας) μετά τη βράβευση τόνισε για τις

Who's among us