Σελίδες

Friday, January 25, 2013

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: Το "Βάλς με 12 θεούς" στη μικρή οθόνη!


Το "Βάλς με 12 θεούς" στη μικρή οθόνη!Επιτέλους ξεκινά Ελληνική σειρά στην τηλεόραση. Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά.
Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, "Βάλς με 12 θεούς"  κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού στην Κύπρο.
Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται και στην Ελλάδα. Συντονιστείτε στον
ΑΝΤ1, ένα συναρπαστικό "ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ", έρχεται για να σας καθηλώσει!
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου  και Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών.
Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια αυτοκινητιστική καραμπόλα.
Ο καθένας τους κουβαλάει ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό. Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει επί δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητάει διαζύγιο.
Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια και νιώθει να μην έχει κανέναν λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά ικανός να αγαπήσει.
Η Μαρίνα είναι παντρεμένη με έναν όμορφο, αλλά συμφεροντολόγο σύζυγο. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή.
Προχωράει στο διαζύγιο, όμως σύντομα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του.

http://www.radar.gr/tileorasi/nea-seira-to-bals-me-12-theous-sti-mikri-othoni-20608.html

No comments:

Who's among us