Σελίδες

Sunday, February 17, 2013

"Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος" και κόβει πάνω από 20.000 εισιτήρια στην πρεμιέρα της!





Λίγους μήνες μετά την εξαιρετική επίδοση του "Αν" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο ελληνικό box office, ακόμη μια ελληνική ταινία, "Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος" του Βασίλη Κεχαγιά έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.
Η πρώτη ημέρα προβολής έκλεισε στα 21.500 εισιτήρια με την πλοκή της ταινίας να συνδυάζεται τέλεια στο μυαλό των φαν του κινηματογράφου που θέλησαν να περάσουν την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τρώγοντας ποπ κορν στη σκοτεινή αίθουσα.
Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα
πολλά για την ταινία, το αγγλιστί "Love In The End" αποτελείται ουσιαστικά από τρεις ιστορίες. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, αλλά ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, αλλά πρέπει πια να πει την αλήθεια. Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, αλλά δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.
Τα εμπόδια, οι χαρές και οι λύπες του έρωτα έφτασαν στην μεγάλη οθόνη και καταπώς φαίνεται, το ελληνικό κοινό έφτασε επίσης στον κινηματογράφο για να τα απολαύσει.
 





http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/Eidiseis/h-agaph-erxetai-sto-telos-kai-kovei-panw-apo-20-000-eisithria-sthn-premiera-ths.2129628.html

No comments:

Who's among us