Σελίδες

Sunday, February 3, 2013

Ένταλμα σύλληψης για τον Γιώργο Κιμούλη για χρέη ύψους 200.000 ευρώ στην εφορία


Είδηση-βόμβα φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η σαββατιάτικη Espresso. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Γιώργο Κιμούλη εξαιτίας χρεών προς το Δημόσιο.
Ο ηθοποιός
φέρεται να χρωστάει περισσότερα από 200.000 ευρώ, χωρίς να έχει προβεί σε κανέναν διακανονισμό, με συνέπεια ο εισαγγελέας να εκδώσει το ένταλμα σύλληψης.
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (1/1), αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του, ωστόσο δεν τον βρήκαν και αποχώρησαν. Ακολούθησαν κι άλλες έρευνες στο θέατρο Αθηνών, όπου πρωταγωνιστεί στη 'Συνέντευξη' με την Δήμητρα Ματσούκα, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν το σενάριο ο ηθοποιός να προσπαθούσε να μαζέψει το ποσό που οφείλει για να γλιτώσει τα χειρότερα. Όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, το οικονομικό πρόβλημα του Γιώργου Κιμούλη μοιραία έχει επηρεάσει και τους συνεργάτες του ηθοποιού που έχουν μείνει απλήρωτοι για πολλούς μήνες, με πιο ενδεικτικές τις περιπτώσεις συντελεστών της παράστασης 'Δον Ζουάν' που έκανε το γύρο της Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι.
Τι τέλος θα έχει άραγε αυτό το σήριαλ;
Πηγή: Espresso




http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/entalma-sullhpshs-gia-ton-giwrgo-kimoulh-gia-xreh-upsoys-200-000-eyrw-sthn-eforia.2111830.html

No comments:

Who's among us