Σελίδες

Wednesday, March 20, 2013

Πήρε απολυτήριο λυκείου στα 106 της χρόνια!


Το απολυτήριο λυκείου σε ηλικία 106 ετών παρέλαβε η Ρίμπα Ουίλιαμς από το Οχάιο, σε ειδική τελετή που έγινε στο σπίτι της, καθώς είναι πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι. Αν και τελείωσε το λύκειο το 1925, το απολυτήριο δεν το πήρε ποτέ, επειδή αρνήθηκε να κάνει μία εργασία που της ανέθεσε ο καθηγητής της. Συγκεκριμένα η Ρίμπα είχε αρνηθεί να διαβάσει ξανά ένα βιβλίο που της έδωσε ο καθηγητής, γιατί δεν της άρεσε και να γράψει γι’ αυτό.

perierga.gr - Πήρε απολυτήριου λυκείου στα 106 της χρόνια!

Για τη Ρίμπα, όμως, το απολυτήριο ήταν ένας ανεκπλήρωτος πόθος, και ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα εξακολουθούσε να μιλά για την αδικία που έγινε τότε εις βάρος της. Η ιστορία της είδε το φως της δημοσιότητας μέσω κάποιων τοπικών εφημερίδων και έφθασε στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου, που αποφάσισε ομόφωνα να της δοθεί το απολυτήριο.

 Ο διευθυντής του σχολείου την επισκέφθηκε στο σπίτι της και της το απένειμε… με κάθε επισημότητα. «Δεν είναι καταπληκτικό;» είπε η Ρίμπα στους συγγενείς της που συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της για την τελετή. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

πηγή: in.gr

No comments:

Who's among us