Σελίδες

Monday, April 29, 2013

Δεκαεξάχρονος ζει με 300 «κατοικίδια»!



Όλα ξεκίνησαν όταν έπεισε τους γονείς του να αγοράσει ένα χαμστεράκι με το χαρτζιλίκι του σε ηλικία έξι ετών. Δέκα χρόνια μετά ο νεαρός μαθητής Liam Andrews φιλοξενεί σπίτι του, στην πόλη Desborough της Αγγλίας, περισσότερα από 300 εξωτικά ζωάκια, μεταξύ των οποίων ταραντούλες, φίδια, σκορπιούς, σαύρες και πουλιά. Μάλιστα ο 16χρονος κοιμάται στο κρεβάτι του με 12 ταραντούλες, οκτώ φίδια και πέντε φονικούς σκορπιούς.

Ο Liam αγαπά τόσο πολύ τα «κατοικίδιά» του που βλέπει τηλεόραση με έναν πύθωνα, μήκους 1,8 μέτρων, τυλιγμένο στον λαιμό του, ενώ πάει ακόμα και για ψώνια με τα υπόλοιπα φίδια του.


perierga.gr - Δεκαεξάχρονος ζει με 300 "κατοικίδια"!

Ο νεαρός ξοδεύει δυο ώρες ημερησίως για να ταΐσει τα ζώα του, ενώ το κόστος για τις τροφές ξεπερνά τα 1.500 ευρώ ετησίως. Αν και έχει δεχτεί πάνω από 200 τσιμπήματα ή δαγκωματιές, δηλώνει ότι λατρεύει τα ζώα του και απολαμβάνει τη συντροφιά τους περισσότερο από τη συναναστροφή με τους ανθρώπους.

Οι γονείς του δεν του χαλούν χατίρι, αν και ο πατέρας του φοβάται τα φίδια και η μητέρα του σιχαίνεται τις αράχνες. Μάλιστα τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν δαπανήσει πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ για τα ζωάκια του γιου τους. Ο Liam αγοράζει τα «κατοικίδιά» του μέσω Διαδικτύου, από καταφύγια και pet shop με εξωτικά ζώα.

Συνολικά διαθέτει 306 ζώα, από μικροσκοπικές ταραντούλες μέχρι μεγάλα φίδια. Εξήντα εξ αυτών φιλοξενούνται στο δωμάτιό του και όπως προαναφέρθηκε πολλά κοιμούνται μαζί του.

πηγή: news.pathfinder.gr

No comments:

Who's among us