Σελίδες

Tuesday, April 16, 2013

Επιστροφή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ ως σύμβουλος του Σαββίδη


Ζαγοράκης και Βρύζας, μπορεί να μην έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο, θα συνεργαστούν ξανά για το σύνθημα που οι δυο τους εμπνεύστηκαν: Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλαΘεσσαλονίκη
Περίπου 15 μήνες μετά την αναγκαστική παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, επέστρεψε επισήμως στην Τούμπα και μάλιστα ως σύμβουλος του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη. Πιο ισχυρός από ποτέ, ο Ζαγοράκης, έχοντας την απόλυτη στήριξη του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ομάδας.

Ο άνθρωπος που ηγήθηκε της αναγέννησης του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2007 θα είναι και πάλι ενεργό μέλος του «Δικεφάλου», αφού ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε να επαναφέρει τον Ζαγοράκη σε ηγετικό πόστο.

Έτσι, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ο πρώην πρόεδρος, αναλαμβάνει σύμβουλος του Σαββίδη και μάλιστα, ο Ζαγοράκης αναμένεται την Τετάρτη (17/4) να παρακολουθήσει από τη σουίτα του Σαββίδη τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην λιτή ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο κ. Θόδωρος Ζαγοράκης αναλαμβάνει από σήμερα σύμβουλος του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη».




http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231244474

No comments:

Who's among us