Σελίδες

Tuesday, April 16, 2013

Ο Αλ Πατσίνο θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση;


Φήμες θέλουν τον Αλ Πατσίνο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αριστοτέλη ΩνάσηΑθήνα
Ταινία για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Φερνάντο Μεϊρέγες (Η Πόλη του Θεού). Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έλληνα κροίσο θα ερμηνεύσει ο Αλ Πατσίνο (αν και φήμες δεν αποκλείουν να δοθεί ο ρόλος στον Χαβιέ Μπαρδέμ).

Ο σκηνοθέτης στον λογαριασμό του στο Twitter αρκέστηκε απλά να πει ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς «Νέμεσις: Η πραγματική ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στην πτώσ
η των Κένεντι».

Η ταινία θα επικεντρώνεται στις σχέσεις του Ωνάση με τον Μπομπ Κένεντι, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στις εμπορικές δραστηριότητες του Ωνάση και του απαγόρευσε τις εμπορικές συναλλαγές σε αμερικανικό έδαφος.

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ότι οι τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών, καθώς και ο αγώνας να ελέγξουν την Τζάκι Ο, οδήγησε τον Ωνάση στην απόφαση να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι.

Ο σκηνοθέτης αναζητά ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Τζάκι, ενώ πέρυσι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι για τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θεωρεί ιδανικό τον Μάικλ Φασμπέντερ. 











http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231244451 

No comments:

Who's among us