Σελίδες

Thursday, May 23, 2013

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ 4ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Photo for this article"Είναι φυσικό σε όλα τα μαθήματα τα θέματα που τίθενται στις εξετάσεις να προσιδιάζουν με κάποια από τα χιλιάδες δημοσιευμένα, ιδιαίτερα στο Διαδίκτυο", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κεντρική επιτροπή εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας.
Κατόπιν τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση, δεν τίθεται ζήτημα δεοντολογίας και τάξης.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων

Η Κεντρική Επιτ
ροπή
Εξετάσεων (ΚΕΕ) με αφορμή δημοσιεύματα για τα θέματα στο μάθημα «Φυσική Κατεύθυνσης» ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄, ανακοινώνει τα ακόλουθα:
1. Όλα τα θέματα και τα επιμέρους ερωτήματα είναι αυστηρώς εντός της διδακτέας-εξεταστέας ύλης και σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των Λυκείων.
2. Όλα τα θέματα διαμορφώθηκαν εντός της ΚΕΕ από την εισηγητική επιτροπή του μαθήματος με τη διαδικασία που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις. Τα θέματα συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα από την ολομέλεια της ΚΕΕ.
3. Είναι φυσικό σε όλα τα μαθήματα, τα θέματα που τίθενται στις εξετάσεις να προσιδιάζουν με κάποια από τα χιλιάδες δημοσιευμένα, ιδιαίτερα στο Διαδίκτυο.
4. Κατόπιν τούτου, δεν τίθεται ζήτημα δεοντολογίας και τάξης για τα θέματα στο μάθημα «Φυσική Κατεύθυνσης» ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄.

No comments:

Who's among us