Σελίδες

Friday, May 3, 2013

Ο απίθανος μπαμπάς που εδώ και 5 χρόνια ζωγραφίζει κάθε μέρα τα σακουλάκια των sandwich των παιδιών του!

  Έναν απίστευτα πρωτότυπο τρόπο για να ομορφαίνει το κολατσιό που παίρνουν τα παιδιά του κάθε μέρα στο σχολείο έχει βρει ένας μπαμπάς στην Αμερική.Ο απίθανος μπαμπάς που εδώ και 5 χρόνια ζωγραφίζει κάθε μέρα τα σακουλάκια των sandwich των παιδιών του!  
Ο David LaFerriere που είναι γραφίστας στο επάγγελμα ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια να σχεδιάζει κάθε μέρα ένα διαφορετικό σχέδιο πάνω στα σακουλάκια με το sandwich που έπαιρναν τα παιδιά του στο σχολείο για κολατσιό.

 Μια διαδικασία που έγινε οικογενειακή συνήθεια και παιχνίδι αφού ο απίθανος μπαμπάς φτιάχνει το sandwich και σχεδιάζει επιτόπου το σακουλάκι χωρίς να το δουν τα παιδιά που περιμένουν με ανυπομονησία την ώρα του διαλείμματος για φαγητό για να δουν τι τους έχει φτιάξει ο μπαμπάς τους. Μπράβο του!Click to open image! Click to open image! Click to open image!Click to open image! Click to open image! Click to open image!Click to open image! Click to open image! Click to open image!Click to open image! Click to open image! Click to open image!Click to open image! Click to open image! Click to open image!Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! 
 
No comments:

Who's among us