Σελίδες

Thursday, May 9, 2013

Επίδειξη πλούτου στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι με πολυθρόνες που γίνονται φουτουριστικά κρεβάτια

Άγρυπνοι και νυσταγμένοι επιβάτες; Όχι πια. Τουλάχιστον όχι στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και το αποδεικνύει συνεχώς. Αυτή τη φορά προσφέροντας στον κόσμο ανάπαυση σε φουτουριστικά κρεβάτια κατά την αναμονή για την πτήση!

Σε μία επίδειξη του πλούτου των Εμιράτων, το αεροδρόμιο Αλ Ντάμπι άρχισε να γεμίζει με τις πρωτότυπες σχεδιαστικά πολυθρόνες, οι οποίες είναι στη διάθεση των επιβατών.

Αν το επιθυμούν, μέχρι να έρθει η ώρα της επιβίβασης, μπορούν να χαλαρώσουν σε αυτές τις πολυθρόνες που μετατρέπονται σε φουτουριστικά κρεβάτια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απομόνωσης από τη φασαρία του περιβάλλοντος χώρου, κλείνοντας το επάνω μέρος.

Έως τώρα έχουν τοποθετηθεί δέκα τέτοιες πολυθρόνες στο αεροδρόμιο, ενώ έχει γίνει παραγγελία για 35 επιπλέον. Προς το παρόν η σχετική υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν στους επιβάτες, αποτέλεσμα της δοκιμαστικής περίοδος, ενώ στο μέλλον η χρήση της θα χρεώνεται με 12.25 δολάρια την ώρα.

Πάντως στο Αμπού Ντάμπι δεν σταματούν εκεί. Ήδη εργάζονται για την αναβάθμιση της πολυθρόνας, καθώς θα την εξοπλίσουν με σύνδεση ίντερνετ, χώρο για τις αποσκευές και δυνατότητα φόρτισης των ηλεκτρονικών συσκευών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 iefimerida.gr

No comments:

Who's among us