Σελίδες

Wednesday, June 19, 2013

Η Lana Del Rey στο Rockwave Festival

Η περσόνα, που βρέθηκε στο προσκήνιο το 2011 χάρη στη μεγάλη επιτυχία που είχε το τραγούδι ‘Video Games”, θα ανέβει στο Terra Stage, τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, στις 8 Ιουλίου. Μαζί της επί σκηνής το αγγλικό post punk συγκρότημα «Echo And The Bunnymen».
Χάρη στην
ιδαίτερη φωνή της αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση κατάφερε να αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως ενώ ψηφίστηκε και  ως η γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό GQ για το οποίο πόζαρε γυμνή. 
“Born to Die”, “Summertime Sadness”, “Blue Jeans” συγκαταλέγονται στις μεγάλες επιτυχίες της 26χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τελευταίο της single με τίτλο «Young and Beautiful», Lana Del Rey που ακούγεται στην ταινία «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι», ενώ μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει και το νέο της άλμπουμ.

Το εισιτήριο για την 2η μέρα του φεστιβάλ κοστίζει 33 ευρώ, μετά την εξάντληση των πρώτων έναντι 28 ευρώ, ενώ το τριήμερο εισιτήριο για το φεστιβάλ κοστίζει 65 ευρώ.
 
Ωστόσο ειδικά γι’ αυτή την ημέρα θα διατίθενται 2000 εισιτήρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην σκηνή έναντι 50 Ευρώ.
 
 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
 
Αθήνα 
TICKETHOUSE 
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) 
Τηλ.: 210 3608 366 
 
Θεσσαλονίκη 
MUSICLAND 
Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880 
 
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: 
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
 
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

No comments:

Who's among us