Σελίδες

Thursday, August 26, 2010

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ

Μεγάλη είναι η αγάπη που εκδηλώνει το κοινό για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι και πρωτοφανής η προσέλευση του,
με αποτέλεσμα να εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας «Η εποχή της αγάπης» με το Μάριο Φραγκούλη στο Ηρώδειο στις 11 Σεπτεμβρίου.
Ήδη κοντεύουν να εξαντληθούν και τα εισιτήρια της δεύτερης συναυλίας με το ίδιο πρόγραμμα στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου που έσπευσαν να ορίσουν οι διοργανωτές. Η εταιρία διοργάνωσης κατόπιν επιθυμίας του κοινού, αναζητεί λύση παρουσίασης της συναυλίας σε άλλο χώρο για τρίτη μέρα, καθώς πλέον το Ηρώδειο δεν είναι διαθέσιμο, λόγω του προγραμματισμού άλλων παραστάσεων. Ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει αποκλειστικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι στις 11 & 16 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, συνοδευόμενος από το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις σε μουσική Δ/νση Λουκά Καρυτινού και τη συμμετοχή της Άννας Λινάρδου.
Η διοργανώτρια εταιρία (Elisarte της Ελισάβετ Παπαγεωργίου) προσπαθεί να ικανοποιήσει την επιθυμία του κοινού να παρακολουθήσει τη συναυλία και θα ανακοινώσει σύντομα που και πότε θα μπορέσει να δοθεί τρίτη συναυλία με την «Εποχή της αγάπης» και το Μάριο Φραγκούλη. Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται και τηλεφωνικά από το τηλ. 210 7234567 begin_of_the_skype_highlighting              210 7234567      end_of_the_skype_highlighting.
http://www.athensbars.gr/
 
 
ΠΗΓΗ TRO-MA-KTIKO.BLOGSPOT.COM

No comments:

Who's among us