Σελίδες

Thursday, July 21, 2011

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά"Πίσω στο σπίτι"


Τη Δευτέρα που μας πέρασε ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega "Πίσω στο σπίτι" και οι συντελεστές της αναμένεται να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι τις αρχές Αυγούστου προκειμένου να έχουν έτοιμα κάποια επεισόδια για τις πρώτες εβδομάδες της προβολής της στο κανάλι. Το "ζευγάρι" της σειράς Μαρία Καβογιάννη και Θοδωρής Αθερίδης άκουσαν το πρώτο ''πάμε'' σε εξωτερικό χώρο, βέβαια,... καθώς το πλατό του ''σπιτιού'' θα είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα ενώ σε ρόλο γκεστ στα τρία πρώτα επεισόδια θα δούμε την Τζένη Μπότση.Αν θυμάστε, σας είχαμε πληροφορήσει ότι τον συγκεκριμένο ρόλο θα έπαιζε η Σοφία Παυλίδου. Ομως ένας επαναπροσδιορισμός των ημερομηνιών των γυρισμάτων υποχρέωσε τους συντελεστές σε αλλαγή ηθοποιού καθώς η Παυλίδου αυτές τις ημέρες θα φύγει ταξίδι για την Αγγλία και θα δεν μπορέσει να συμμετάσχει στη σειρά.Ετσι, το ρόλο πήρε η Τζένη Μπότση, που θα υποδυθεί μια πρώην συνάδελφο του Αθερίδη, η οποία προκαλεί τη ζήλια της συζύγου του...
Οι πρώτες σκηνές της σειράς, πάντως, ικανοποίησαν πλήρως τους παριστάμενους αν και χρειάζεται να περάσει λίγος ακόμα καιρός για να ''ζεσταθεί'' το κλίμα.
Σημείωση: Η σειρά σύμφωνα με πληροφορίες του Tv nea (και οχι μονο) θα παίξει από αρχές το νέου έτους (εκτός megaλου απροόπτου από Νοέμβριο).


Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/#ixzz1SknVVAbD 
Under Creative Commons License: Attribution

No comments:

Who's among us