Σελίδες

Saturday, September 8, 2012

Η νίκη ήρθε λόγω καθαρού μυαλού σύμφωνα με τον Σάντος

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-2 

Να ηρεμήσουν και να παίξουν με καθαρό μυαλό ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος από τους παίκτες του στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λετονία και εκείνοι υπάκουσαν. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι έτσι πρέπει να παίξουν οι διεθνείς μας και την Τρίτη απέναντι στην Λιθουανία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


«Δεν μπήκαμε καλά, πληρώσαμε τα δικά μας λάθη στο πρώτο μέρος, τρέξαμε αλλά δεν είχαμε οργάνωση και καλές τοποθετήσεις για να πιέσουμε σωστά τους αντιπάλους μας. Ξέραμε τι θα έκανε η Λετονία. Είναι μια σφιχτή ομάδα με γρήγορες αντεπιθέσεις. Αυτό που πληρώσαμε εμείς είναι πως θέλαμε τη νίκη και ψάχναμε το γκολ με αποτέλεσμα να αφήσουμε κενά πίσω και έτσι ήρθε το γκολ των Λετονών.

» Στο ημίχρονο είπα στους
παίκτες μου πως πρέπει να ηρεμήσουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό και να συνεχίσουμε την ίδια διάθεση και θέληση αλλά με καλύτερο και πιο σωστό τρόπο. Παίξαμε πάρα πάρα πολύ καλά, καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ και αυτό σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

» Σίγουρα μας βοήθησε ο Σαμαράς αλλά μην επικεντρωθούμε σ' έναν ποδοσφαιριστή, γιατί το συνηθίζουμε αυτό στην Ελλάδα. Αυτό που άλλαξε την ομάδα είναι πως ήμασταν πιο οργανωμένοι, κερδίσαμε όλες τις δεύτερες μπαλιές και τις αποκρούσεις και έτσι μπορούσαμε να πιέσουμε ψηλά στην περιοχή των Λετονών. Έχω βαρεθεί να λέω πως αν είμαστε όπως πρέπει με καθαρό μυαλό και καλά οργανωμένοι μπορούμε να κοντράρουμε και να μην φοβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο» είπε ο Σάντος, υπογραμμίζοντας σχετικά με το ματς της Τρίτη 11/9 με Λιθουανία στο «Καραϊσκάκης»:

«Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

http://sports.in.gr/football/article/?aid=1231212240

No comments:

Who's among us