Σελίδες

Thursday, April 11, 2013

«Οι έξι καλύτερες δουλειές στον κόσμο» χαλάνε κόσμο


Οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγούν γιατί είναι οι κατάλληλοι για τη δουλειάΣίδνεϊ, Αυστραλία
Περισσότεροι από 330.000 άνθρωποι παγκοσμίως έκαναν αίτηση για μία από τις «έξι καλύτερες δουλειές στον κόσμο» που προσφέρει η Αυστραλία. Για τους αρμόδιους, όμως, τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, αφού καλούνται να εξετάσουν τη λίστα προκειμένου να καταλήξουν σε 18 φιναλίστ.

Οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν ένα βίντεο διάρκειας 30'' στο οποίο να εξηγούν γιατί κρίνουν ότι είναι οι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Μεταξύ των αιτήσεων ήταν κι εκείνη ενός άνδρα που έστειλε βίντεο με τον ίδιο να παίζει μαξιλαροπόλεμο στους δρόμους της Ν.Υόρκης και να χορεύει με τα εσώρουχά του στο υπόγειο σιδηρόδρομο.

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι παγκοσμίως έστειλαν βίντεο, εξηγώντας γιατί είναι οι καλύτεροι και γιατί αξίζουν να πάρουν αυτή τη δουλειά των έξι μηνών και τα 100 χιλιάδες δολάρια Αυστραλίας.

Τα έξι επαγγέλματα είναι: Taste Master, Outback Adventurer, Chief Funster, Park Ranger, Wildlife Caretaker και Lifestyle Photographer.

Η εκστρατεία βασίστηκε σε μία πρωτοβουλία του 2009 των Αρχών της πολιτείας του Κουίνσλαντ που αναζητούσαν έναν «φύλακα» για το γνωστό Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα.

Εκείνη η εκστρατεία συγκέντρωσε σχεδόν 35.000 υποψηφιότητες και τελικά επελέγη ο Βρετανός Μπεν Σάουθολ.

Οι 18 φιναλίστ θα μεταβούν στην Αυστραλία για συνεντεύξεις και τα ονόματα των έξι νικητών θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου.

Τις περισσότερες αιτήσεις έστειλαν Αμερικανοί και ακολουθούν Βρετανοί.

No comments:

Who's among us