Σελίδες

Tuesday, April 9, 2013

Βαρύ πένθος στα Δωδεκάνησα: Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ανάβυσσο


Σε απόλυτο πένθος βυθίστηκε η ομάδα "Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου" και το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο το πρωί της Τρίτης.
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής και γιος του προέδρου της τοπικής ομάδας, Φίλιππας Δελαπόρτας, αλλά και ο αδελφός του ποδοσφαιριστή Ευτύχη Τζιβίλογλου, σκοτώθηκαν ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα στην Ανάβυσσο.
Σύμφωνα με
τον δημοσιογράφο Μιχάλη Συμιακό, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα με συνοδούς τον πρόεδρο, Άκη Δελαπόρτα και το μέλος του συμβουλίου, Κλαδάκη Γιάννη.
O Τζιβίλογλου ζήτησε την αγορά καινούργιων παπουτσιών, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί σε ξηρό γήπεδο και στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και προσφέρθηκε ο αδελφός του για να τον εξυπηρετήσει.
Στο αυτοκίνητο μπήκε και ο Φίλιππας Δελαπόρτας.
Λίγο αργότερα σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Καλύβια, στην λεωφόρο Αναβύσσου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδελφός του Τζιβίλογλου, ξέφυγε της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. 
Από το όχημα, ο μόνος που βγήκε ζωντανός ήταν ο Ευτύχης Τζιβίλογλου, ο οποίος νοσηλεύεται  εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο Βούλας. 
Αξίζει να αναφερθεί πως παρά τις προσπάθειες της ΕΠΟ που έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα να αναβάλλει τον αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου επιθυμούν  να αγωνιστούν κανονικά στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Σάμου, προς τιμήν του φίλου και συμπαίκτη τους αλλά και του αδικοχαμένου αδελφού του Ευτύχη Τζιβίλογλου.
Πηγή: xxtv.gr

No comments:

Who's among us