Σελίδες

Monday, July 15, 2013

Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία των Pet Shop Boys

Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία των Pet Shop BoysΑθήνα
Το EJEKT Festival, πιστό στην επιτυχημένη συνταγή του, παρουσιάζει και φέτος στην ίδια σκηνή μεγάλα ονόματα αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από την ποπ, την ροκ και την ηλεκτρονική μουσική. Το βράδυ της Τρίτης, στη σκηνή της Πλατείας Νερού στο Φάληρο, το EJEKT Festival 2013 υποδέχεται τους κορυφαίους Pet Shop Boys!
Οι Pet Shop Boys καταφθάνουν στο πλαίσιο της μουσικής περιπλάνησης «Electric Tour 2013», που συνδυάζει παλιές επιτυχίες και νέα τραγούδια του συγκροτήματος με ένα εντυπωσιακό χορευτικό. Στο «τιμόνι» της περιοδείας τους το νέο τους, εκρηκτικό άλμπουμ, «Electric».

Στη σκηνή του EJEKT Festival θα βρεθεί, επίσης, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Πίτερ Χουκ, πρωταρχικό μέλος των θρυλικών Joy Division και ηγέτης των New Order. Ο Πίτερ Χουκ επιστρέφει στη σκηνή με το συγκρότημά του The Light για να παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες και των δύο μεγάλων συγκροτημάτων της καριέρας του: Blue Monday, Isolation, True Faith, Bizzare Love Triangle, HeartAndSoul.
Το «παρών» θα δώσουν ακόμα ο νέος σταρ της ηλεκτρονικής σκηνής James Blake, η Palma Violets και ο Faith SFX.
Το line-up συμπληρώνουν τα τρία ελληνικά συγκροτήματα (Bittersweet, Jamming Funkers, Viper Vikings) που προέκυψαν από τον μεγάλο διαγωνισμό του Red Bull Bedroom Jam.
Να σημειωθεί ότι η αλλαγή στο πρόγραμμα του φεστιβάλ με την προσθήκη του Πίτερ Χουκ προέκυψε έπειτα από την απόφαση των Happy Mondays να ακυρώσουν την εμφάνισή τους, επικαλούμενοι τη γενική απεργία της 16ης Ιουλίου.

Εισιτήρια
Προπώληση: 30 ευρώ (sold out), 35 ευρώ από το www.ticketarena.gr,www.viva.gr, το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και τα Public.

Ταμείο: 40 ευρώ την ημέρα της συναυλίας.
Πληροφορίες: www.ejekt.grwww.detoxevents.gr, 210 9611240 (12:00-17:00 καθημερινές).

No comments:

Who's among us