Σελίδες

Friday, April 19, 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 20/04/2013

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες, με τοπικές βροχές στην Κρήτη, και το μεσημέρι στα ορεινά της Στερεάς, της Ηπείρου και της Πελοποννήσου, περιμένουμε το Σάββατο 20 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 21 στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και στο Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

No comments:

Who's among us